Sikre deg billetter til Drøbakfestivalens etterfest!

Snart braker det løs med et forrykende festivalprogram i Badeparken, men festen stopper ikke i det artistene går av scenen!

Også i år inviterer vi til etterfest så du kan danse deg inn i sommernatten og la festivaldagen synke inn i godt lag.

Etterfesten vil finne sted på idylliske Reenskaug Hotel bare 600 meter unna festivalområdet, men det er begrenset med kapasitet, så vær rask med å sikre deg billetter!

Gå ikke glipp av Drøbaks feteste sommerfest! Sikre deg billetter til etterfesten: 

 
IMG_3254_Drobak_preview.jpg
 
media.newmindmedia.jpg

Programmet er komplett!

DET STJERNESPEKKEDE PROGRAMMET TIL DRØBAKFESTIVALEN 2018 ER NÅ KLART!

«Vi er stolte av å kunne presentere en festivalplakat full av store navn fra inn- og utland. I år legges det til rette for gåsehud til Melissa Horns vakre ballader, allsang med gjengen i Klovner i Kamp og rocka stemning med Janove fra Kaizers Orchestra. Vi føler oss trygge på at årets festival har noe for enhver smak, og vi gleder oss stort til å ta imot både artister og publikummere i Badeparken 15. og 16. juni!» sier festivalsjef Hans Petter Haaland. 

 

IMG_5473 2_preview.jpg

 

Følgende artister spiller på årets festival: 

  FREDAG

  LØRDAG

Halvdan Sivertsen til Drøbakfestivalen!

Festivalprogrammet er når komplett!

 

Det er en stor glede å ønske hele Norges Halvdan Sivertsen velkommen til Drøbak i juni, og festivalprogrammet er med dette komplett! 

”Halvdan er en av de mest drevne artistene vi har her i landet. Alle som har sett ham på scenen vet at dette er en artist med mye på hjertet, og som får publikum til å le og gråte om hverandre. Vi gleder oss stort til å ha Halvdan på scenen i Badeparken.Han topper en festivalplakat som i år er spekket med store navn”, sier festivalsjef Hans Petter Haaland. 

 
Halvdan3.jpg

Halvdan Sivertsen: 
En av de koseligste, varmeste og morsomste artistene landet har fostret: Halvdan Sivertsen, kommer til Drøbakfestivalen. Halvdan har fortsatt mye å melde, er fortsatt opptatt av den stakkars kloden vår, brenner fortsatt for kjærligheten, vennskapet og de som trenger oss. 

Når han kommer til Drøbak møtes flere generasjoner for å lytte, synge med, le og kanskje tørke en tåre eller to i møte med en ekte entertainer. 

Vi kan love en klassisk Halvdan Sivertsen-konsert der veien er kort mellom ellevill gapskratt og det dypeste alvor. Med skråblikk på oss selv, samfunnet rundt oss og tida vi lever i. Med de mjuke balladene og de fengende refrengene denne mannen alltid byr på.  

Drøbakfestivalen finner sted i vakre Badeparken i hjertet av Drøbak 15. og 16. juni 2018.

Fullstendig festivalprogram:

Morten Abel
Melissa Horn (SE)
Klovner i Kamp
Janove
Odd Nordstoga
Halvdan Sivertsen
Hkeem
Halie

Eiendomsmegler1 og Sparebank1 forlenger samarbeidet!

Det er med stor glede vi kan annonsere at Eiendomsmegler1 og Sparebank1 i Drøbak blir med videre.

eiendomsmegler1_foto.jpg

"Det er en stor glede å få være med å bidra til Drøbakfestivalen år etter år. Vi vet at dette er et av sommerens store høydepunkt for mange beboere og tilreisende. Hans Petter og hans team gjør en strålende jobb med å lage en flott festival hvert år i tillegg til å være en stor bidragsyter til å vise frem den flotte byen som vi er så glade i.

Vi gleder oss og er stolte av å kunne bidra i år også!" forteller Carsten Syvertsen i Eiendomsmegler1. 

For festivalen er gode samarbeidspartnere over flere år noe av det som holder hjulene igang. At Eiendomsmegler1 er med videre betyr mye for festivalsjefen. 

"For oss er gode stabile samarbeidspartnere essensielt for å kunne tilby de artistene vi gjør og bygge festivalen år for år. Vi er enormt takknemlige for at solide partnere som Eiendomsmegler1 og Sparebank1 er med videre." - sier festivalsjef Hans Petter Haaland.

 

Bli frivillig på Drøbakfestivalen!

For å lage verdens beste festival trenger vi verdens beste frivillige, og nå kan nettopp du bli med på å gjøre Drøbakfestivalen til årets beste sommerfest! 

 

static1.squarespace-1.jpg

 

Du jobber én dag på festivalen, og går gratis på festivalen den neste, eller to dager i forkant, og går begge :) 

Ved å jobbe på Drøbakfestivalen får du nye arbeidserfaringer i en spennende bransje.

Hos oss vil du få muligheten til å oppleve innsiden av en festival, drevet av erfarne aktører.

Vi byr på fantastiske musikkopplevelser, du får treffe spennende folk og ha det moro med andre festivalglade folk!

 

 

Meld deg som FRIVILLIG:

KLIKK HER

Les mer om det å være frivillig HER
Se hvilke stillinger du kan søke på HER