Drøbak microsnekkeri inn som partner

Drøbak Micro-Snekkeri er et møbelsnekkerfirma som i løpet av 8 år har vokst fra 1-6 ansatte. De designer og produserer alle typer skreddersydde møbler, som garderober og oppbevaringsløsninger, spisebord, bokhyller, kjøkken, reproduksjon og reparasjon av båtinteriør. 

Gründerne i bedriften er fra Drøbak og er opptatt av lokalsamfunnet og ønsker å samarbeide med folk skaper liv og røre. 

 «Vi har besøkt Drøbakfestivalen hvert år siden oppstarten og festivalen er et viktig kulturelt arrangement som mange mennesker nyter godt av i byen. For oss er det viktig at samarbeidspartnere er bedrifter som tenker nytt og utenfor boksen. Vår raske vekst som selskap, er takket være moderne verktøy, maskiner og arbeidsmetoder. Vi er tilhengere av organiske samarbeid hvor begge parter får like mye ut av samarbeidet», sier Joakim Berge, daglig leder i Drøbak Micro-Snekkeri.

Til sommeren øker bedriften lokalene sine, og er klare for ytterligere vekst. De planlegger å produsere opp en større serie med egendesignede småmøbler, og håper at noen av interiørbutikkene i Drøbak ønsker og ta inn produktene for testing i markedet. På sikt blir det også kanskje aktuelt med et pop-up utsalg i sommersesongen.

«På årets festival er Timbuktu kanskje er den artisten vi gleder oss mest til å se, og ellers til den magiske stemningen på festivalen. Det er mange kjentfolk som skal, så det blir litt som en reunion hvor man møter gamle venner og bekjente fra skoledagene, som man ikke har sett på mange år», avslutter Berge.

 

Forrige
Forrige

Margaret Berger bekreftet

Neste
Neste

Årets Påskeeggjakt er i gang!