Endring i dagens program!

Sigrid har dessverre blitt nødt til å kansellere kveldens konsert, grunnet sykdom.

Heldigvis har Billie Van takket ja til å stille opp på veldig kort varsel, så ikke fortvil. Billie fikk nylig terningkast 6 for sin nye single “Bitter” fra P3, og det er en ren glede å ønske henne velkommen til Drøbakfestivalen.

Billie Van 

Billie Van 

Dette medfører også at Postgirobygget kan starte en halvtime senere, og spille et kvarter lenger.

Oppdatert program for kvelden: 

17:00 Dørene åpner (NB!)

18:00 Postgirobygget

20:00 Billie Van

21:00 Mikhael Paskalev

22:30 Åge Aleksandersen & Sambandet 

Værmeldingen lover fortsatt sol hele kvelden og vi gleder oss til å ta i mot dere!

SLIK BLIR DRØBAKFESTIVALEN

Så er det endelig er det tid for Drøbakfestivalen 2017! På scenen står flere av Norges største artister samt de mest spennende nykommerne. Her er all info du trenger for skape den ultimate festivalhelgen! 

SPILLETIDER: 

Fredag: 

Dørene åpner kl.17.00

18:00 - Postgirobygget

20:00 - Billie Van

21:00 - Mikhael Paskalev

22:30 - Åge Aleksandersen og Sambandet

Lørdag:

Dørene åpner kl.16.00

17:30 - Sivert Høyem

19.30 - Store P

21:00 - Dagny

22:30 - CC Cowboys

BILLETTER:

Billetter kan kjøpes HER.

For Aftenposten-kunder selges det egne A-kortbilletter. Dersom du har kjøpt billetter gjennom A-kort, må A-kort fremvises ved inngangen til festivalen.

Det er ikke tillatt med videreformidling av billetter til høyere pris enn pålydende. Kjøper du billett av andre privatpersoner kan ikke vi garantere at du kommer inn på området, da billetter kan være falske eller kopierte. En billett kan kun scannes en gang.

BYTTE FRA BILLETT TIL BÅND: 

Vi kommer til å ha stand ved inngangen til festivalen i dagene før festivalstart. Dette gjør vi for å unngå kø på festivalen og derfor ønsker vi å oppfordre alle som har anledning til å ta turen innom!

Tider for stand: 
Torsdag 15. juni kl. 16 - 19

Fredag 16. juni kl. 13 - 16

MATSERVERING: 
Foodtrucks:

Nytt av året er mattilbudet på festivalen. Flere av landets ypperste foodtrucks vil sørge for at ingen er sultne på festivalområdet! Gourmetburgere, Sweet Potato Fries, Raw Food og Thaimat er blant favorittene på menyen.

Popcorn:

Popcornfabrikken er som vanlig tilstede for å servere festivalpublikummet vårt rykende ferskt popcorn! 

BAR:

På festivalområdet blir det en hovedbar hvor det selges øl, vin, cider og mineralvann.

I tillegg kan du nyte sprudlende bobler og drinker i vår oppgraderte spesialbar. Drinker er nytt av året! Moscow Mule, Mojito og Gin Tonic vil være å finne på menyen.

BETALINGSLØSNING: 

I tillegg til vanlig kortbetaling vil det være mulig å benytte MobilePay på festivalområdet. Med MobilePay kan du trygt og enkelt betale for mat og drikke ved hjelp av smarttelefonen din og vi oppfordrer til å benytte denne betalingsløsningen for rask ekspedering. Les mer om MobilePay HER.

Som MobilePay-bruker på Drøbakfestivalen er det også mange fordeler! Bare se her :-) 

 

 

Mikhael Paskalev gleder seg til fredag 16.juni!

Bare 2 dager igjen til vi er i gang med Drøbakfestivalen 2017 i idylliske Badeparken. Fredag 16.juni står Mikhael Paskalev på scenen hos oss, og i den forbindelse har vi stilt han noen spørsmål om festivalen: 

Skjermbilde 2017-06-14 kl. 14.13.53.png

- Hva er ditt/deres forhold til Drøbak, både personlig og profesjonelt? 

Fantastisk publikum men på et personlig plan har jeg knapt tilbrakt tid utenfor backstage eller scenen. Satser på at jeg får bedre tid til å rave rundt denne gangen. 

- Dere spiller sammen med en rekke fine artister, deriblant Sigrid, Åge Aleksandersen og Postgirobygget. Har du noe forhold til noen av disse artistene, og hva består i såfall dette av? 

Dagny har jeg kjent i snart et tiår. fra tilbake når hun var dama til min første produsent for ei skoleoppgave i 2008. Sigrid er nokk tidenes hyggeligste og mest talentfulle Ålesunder, jeg kjenner egentlig storebror Tellef best men han går fint god for at det stemmer! Åge er gudfaren min! Neida, men jeg har vært vakt og ryddegutt på en av konsertene hans under Båtfestivalen i Ålesund i typ 2006. Så han kjenner jeg veldig godt!

Q&A

Kassegitar eller elgitar? Kassegitar

Vin eller øl? Øl

Facebook eller Twitter? Æsj!

Lineær-TV eller Netflix? Netflix

Bob Dylan eller Paul Simon? Bob! 

Vi gleder oss stort til å se Mikhael Paskalev på scenen på fredag! 

Billetter HER