Morten Abel og Melissa Horn til Drøbakfestivalen

DF18_artistslipp 2_kvadrat.jpg

 

Det ligger an til uforglemmelige musikalske opplevelser når Morten Abel og Melissa Horn tar turen til Drøbakfestivalen 2018. 

”Melissa Horn er av Sveriges absolutt fremste artister, og et navn vi alltid har ønsket oss til festivalen. Nå er hun endelig bekreftet, og vi gleder oss stort! Morten Abel leverte en konsert på Oscarsborg akustiske som det fremdeles snakkes om, og sitter på et arsenal med hits som er få norske artister forunt”, sier festivalsjef Hans Petter Haaland.

Om Drøbakfestivalen:
15. og 16. juni 2018 er det klart for sommerens hyggeligste begivenhet, nemlig Drøbakfestivalen. Festivalen finner sted i hjertet av byen, nærmere bestemt i Badeparken.

Så langt er følgende artister bekreftet til festivalen:

Morten Abel

Melissa Horn (SE)

Klovner i Kamp

Hkeem

Facebookevent finner du her:

Billetter finner du her: 

 

Klovner i Kamp og Hkeem til Drøbakfestivalen

DF18_artistslipp 1_event.jpg

Drøbakfestivalen garanterer feststemning og allsang når Klovner i Kamp tar turen til Badeparken i juni. Dit kommer også mannen bak en årets største norske hit, Hkeem.

”Vi vet at noe av det som betyr mest for festivalpublikummet vårt er god festivalstemning og masse hits. Det kan både Klovner i Kamp og Hkeem by på hver på sin måte. Klovner i Kamp er det veldig mange som har ønsket seg til festivalen, og etter at vi så Hkeem live nylig, var det ingen tvil om at vi måtte booke ham”, sier festivalsjef Hans Petter Haaland.


15. og 16. juni 2018 er det klart for sommerens hyggeligste begivenhet, nemlig Drøbakfestivalen. Festivalen finner sted i hjertet av byen, nærmere bestemt i Badeparken.

Facebookevent finner du her: http://bit.ly/Drobak_event_2018

Billetter finner du her: http://bit.ly/Drobak_Billetter2018

Endring i dagens program!

Sigrid har dessverre blitt nødt til å kansellere kveldens konsert, grunnet sykdom.

Heldigvis har Billie Van takket ja til å stille opp på veldig kort varsel, så ikke fortvil. Billie fikk nylig terningkast 6 for sin nye single “Bitter” fra P3, og det er en ren glede å ønske henne velkommen til Drøbakfestivalen.

Billie Van 

Billie Van 

Dette medfører også at Postgirobygget kan starte en halvtime senere, og spille et kvarter lenger.

Oppdatert program for kvelden: 

17:00 Dørene åpner (NB!)

18:00 Postgirobygget

20:00 Billie Van

21:00 Mikhael Paskalev

22:30 Åge Aleksandersen & Sambandet 

Værmeldingen lover fortsatt sol hele kvelden og vi gleder oss til å ta i mot dere!