ODD NORDSTOGA

Når du er født og oppvokst i Vinje, selve hjertet av norsk folkemusikk, er det et og annet man får inn med morsmelka. Og hvis det finnes en Obelix-aktig gryte der, så er vi ganske sikre på at Odd Nordstoga falt oppi den i tidlig alder.

Etter en del år som rockeartist i bandet Something Odd, fokuserte han på starten av 2000-tallet mer på visesjangeren. Og i 2004 kom det definitive gjennombruddet med albumklassikeren «Luring» og monsterhiten «Kveldssong for deg og meg».

Siden da har Nordstoga vært en av våre aller mest kjente og kjære artister, en mann hvis underfundige låtunivers og helt særegne sjarm fortsetter å fortrylle det norske folk.

Odd har bidratt til den norske sangskatten med utallige låter, En farfar i livet, November, Frøken Frantzen og nylig Fri, som toppet radiolistene her til lands før jul. I februar ventes dessuten nytt album fra Odd, og vi ser frem til å høre både nye låter og gamle hits i Badeparken.

Som liveartist er Nordstoga noe av det nærmeste vi kommer en kvalitetsgarantist, og vi kan ikke vente til han tar turen til Drøbakfestivalen.

Lytt på Spotify HER
Lytt på Tidal HER

 
 
Odd Nordstoga 12.jpeg