Halvdan Sivertsen til Drøbakfestivalen!

Festivalprogrammet er når komplett!

 

Det er en stor glede å ønske hele Norges Halvdan Sivertsen velkommen til Drøbak i juni, og festivalprogrammet er med dette komplett! 

”Halvdan er en av de mest drevne artistene vi har her i landet. Alle som har sett ham på scenen vet at dette er en artist med mye på hjertet, og som får publikum til å le og gråte om hverandre. Vi gleder oss stort til å ha Halvdan på scenen i Badeparken.Han topper en festivalplakat som i år er spekket med store navn”, sier festivalsjef Hans Petter Haaland. 

 
Halvdan3.jpg

Halvdan Sivertsen: 
En av de koseligste, varmeste og morsomste artistene landet har fostret: Halvdan Sivertsen, kommer til Drøbakfestivalen. Halvdan har fortsatt mye å melde, er fortsatt opptatt av den stakkars kloden vår, brenner fortsatt for kjærligheten, vennskapet og de som trenger oss. 

Når han kommer til Drøbak møtes flere generasjoner for å lytte, synge med, le og kanskje tørke en tåre eller to i møte med en ekte entertainer. 

Vi kan love en klassisk Halvdan Sivertsen-konsert der veien er kort mellom ellevill gapskratt og det dypeste alvor. Med skråblikk på oss selv, samfunnet rundt oss og tida vi lever i. Med de mjuke balladene og de fengende refrengene denne mannen alltid byr på.  

Drøbakfestivalen finner sted i vakre Badeparken i hjertet av Drøbak 15. og 16. juni 2018.

Fullstendig festivalprogram:

Morten Abel
Melissa Horn (SE)
Klovner i Kamp
Janove
Odd Nordstoga
Halvdan Sivertsen
Hkeem
Halie