Eiendomsmegler1 og Sparebank1 forlenger samarbeidet!

Det er med stor glede vi kan annonsere at Eiendomsmegler1 og Sparebank1 i Drøbak blir med videre.

eiendomsmegler1_foto.jpg

"Det er en stor glede å få være med å bidra til Drøbakfestivalen år etter år. Vi vet at dette er et av sommerens store høydepunkt for mange beboere og tilreisende. Hans Petter og hans team gjør en strålende jobb med å lage en flott festival hvert år i tillegg til å være en stor bidragsyter til å vise frem den flotte byen som vi er så glade i.

Vi gleder oss og er stolte av å kunne bidra i år også!" forteller Carsten Syvertsen i Eiendomsmegler1. 

For festivalen er gode samarbeidspartnere over flere år noe av det som holder hjulene igang. At Eiendomsmegler1 er med videre betyr mye for festivalsjefen. 

"For oss er gode stabile samarbeidspartnere essensielt for å kunne tilby de artistene vi gjør og bygge festivalen år for år. Vi er enormt takknemlige for at solide partnere som Eiendomsmegler1 og Sparebank1 er med videre." - sier festivalsjef Hans Petter Haaland.