HERSLETH ENTREPRENØR FORTSETTER SAMARBEIDET MED DRØBAKFESTIVALEN

static1.squarespace_preview.jpg

 

I 2017 var vi så heldige å få Hersleth Entreprenør AS med på laget, og etter et godt år har vi gleden av å meddele at samarbeidet fortsetter!

Hersleth Entreprenør er opptatt av å støtte kultur og idrett lokalt. De har bygget både Frogn kirke i 1999 etter brannen og Smia Flerbrukshus i 2016 i tillegg til flere andre prosjekter i Drøbak og Frogn.

«I tillegg til at Drøbakfestivalen er et flott kulturarrangement så mener vi at festivalen er svært viktig for lokal utvikling, både for kommunen, næringsliv og beboere. Vi synes det er flott å kunne få lov til å være med å bidra i lokalmiljøet ved samarbeide med Drøbakfestivalen» sier Reinert Hersleth, daglig leder og styreleder i Hersleth Entreprenør.

Vi gleder oss til å fortsette samarbeidet!