Janove fra Kaizers Orchestra bekreftet til Drøbakfestivalen! 

Den tidligere Kaizers-vokalisten har vist seg å stå solid plantet også på egne ben, og det er en stor glede å avsløre at Janove kommer til Drøbakfestivalen 2018.

DF18_artistslipp 4_kvadrat 1.jpg

Festivalsjef Hans Petter Haaland har lenge ønsket seg Janove på plakaten, og endelig klaffet det.

”Janove har hatt et fantastisk år, og med sitt bunnsolide band i ryggen, klarer han å gi publikum de samme vanvittige liveopplevelsene som Kaizers Orchestra hadde som sitt varemerke. Det er bare å gjøre seg klar til å bli blåst i bakken av intens energi og ekstraordinær scenesjarm når Janove inntar scenen vår i Badeparken!

Janove Ottesen meislet sitt navn inn i grunnmuren til norsk musikkhistorie som vokalist og frontfigur i rockebandet Kaizers Orchestra. Bandet ga seg i 2013 og siden har Janove jobbet med film, teater og ikke mist egen solokarriere. Og sistnevnte går for tiden så det suser! De gode anmeldelsene har haglet på vårens soloturné, og flere har konkluderte med at Janove nå er like spennende og god som Kaizers Orchestra var. Det sier ikke lite siden Kaizers regnes som et av de mest uforglemmelige livebandene vi har hatt her til lands. Janove kan forføre en betongblokk til å danse, men det slipper han når han besøker Drøbakfestivalen, for selvsagt danser vi når en stjerne som ham besøker oss!

Så langt disse artistene sluppet til Drøbakfestivalen 2018: 
Klovner i Kamp
Morten Abel
Janove
Melissa Horn (SE)
Odd Nordstoga
Hkeem 

Facebookevent finner du her

Billetter finner du her