Mikhael Paskalev gleder seg til fredag 16.juni!

Bare 2 dager igjen til vi er i gang med Drøbakfestivalen 2017 i idylliske Badeparken. Fredag 16.juni står Mikhael Paskalev på scenen hos oss, og i den forbindelse har vi stilt han noen spørsmål om festivalen: 

Skjermbilde 2017-06-14 kl. 14.13.53.png

- Hva er ditt/deres forhold til Drøbak, både personlig og profesjonelt? 

Fantastisk publikum men på et personlig plan har jeg knapt tilbrakt tid utenfor backstage eller scenen. Satser på at jeg får bedre tid til å rave rundt denne gangen. 

- Dere spiller sammen med en rekke fine artister, deriblant Sigrid, Åge Aleksandersen og Postgirobygget. Har du noe forhold til noen av disse artistene, og hva består i såfall dette av? 

Dagny har jeg kjent i snart et tiår. fra tilbake når hun var dama til min første produsent for ei skoleoppgave i 2008. Sigrid er nokk tidenes hyggeligste og mest talentfulle Ålesunder, jeg kjenner egentlig storebror Tellef best men han går fint god for at det stemmer! Åge er gudfaren min! Neida, men jeg har vært vakt og ryddegutt på en av konsertene hans under Båtfestivalen i Ålesund i typ 2006. Så han kjenner jeg veldig godt!

Q&A

Kassegitar eller elgitar? Kassegitar

Vin eller øl? Øl

Facebook eller Twitter? Æsj!

Lineær-TV eller Netflix? Netflix

Bob Dylan eller Paul Simon? Bob! 

Vi gleder oss stort til å se Mikhael Paskalev på scenen på fredag! 

Billetter HER