Årets popsensasjon til Drøbakfestivalen

Skjermbilde 2017-02-15 kl. 15.25.13.png

”Å levere en debutsingle som streamer over en million på tre dager, er sjelden vare. Sigrid er utvilsomt et kjempetalent med en lang karriere fremfor seg, og vi gleder oss til å ha henne på scenen i badeparken i juni”, sier festivalsjef Hans Petter Haaland.

Det har lenge vært snakk om Sigrid fra Ålesund med den store stemmen. Den bergensbaserte sunnmøringen har, sine 20 år til tross, prestert kuntstykket å være en snakkis før hun i det hele tatt hadde gitt ut musikk. Men da Sigrid i forrige uke presenterte sin debutsingel «Don’t Kill My Vibe», viste hun at hun innfrir forventningene. Platekontrakt med legendariske Island Records (U2, PJ Harvey), 1 million streams på Spotify i løpet av tre dager og en internasjonal hype vi knapt kan huske maken til i nyere norsk pophistorie er fasiten så langt. Da vi så henne gjøre sin første konsert under Vill Vill Vest-festivalen høsten 2016 var vi ikke i tvil. Vi simpelthen måtte invitere Sigrid til å spille hos oss på Drøbakfestivalen. Hennes fantastiske stemmeprakt matches av en karisma, utstråling og scenepersonlighet det går årevis mellom hver gang man opplever. Dette blir gøy! 

Disse artistene er sluppet til Drøbakfestivalen 2017: Åge Aleksandersen & SambandetSivert Høyem, PostgirobyggetDagnySigridMikhael Paskalev

Billetter finner du HER

Meld deg på festivaleventet på Facebook HER

Lytt i Spotify HER