Slik blir Drøbakfestivalen

I idylliske Badeparken i Drøbak skal Drøbakfestivalen arrangeres for første gang 24.-25. juni.  På scenen står flere norske storheter, nemlig Madcon, Raga Rockers, Admiral P, Kings of Convenience, Jaa9 & OnklP, Delillos, Kakkmaddafakka og Eva & The Heartmaker.


Spilletider:

Fredag
Dørene åpner kl. 16.00

Kl. 17.00 – Kings of Convenience

Kl. 18.40 – Kakkmaddafakka

Kl .20.20 – Raga Rockers

Kl. 22.00 – Madcon

Lørdag
Dørene åpner kl. 16.00

Kl. 17.00 – Delillos

Kl. 18.25 – Eva & The Heartmaker

Kl. 19.50 – Jaa9 & OnklP

Kl. 21.45 – Admiral P


Billetter:

Billetter kan kjøpes hos ticketmaster.no, 7-Eleven eller Narvesen.  Prisen stiger med 100 kr i døra på festivalen, så det kan lønne seg å kjøpe billett på forhånd.Bytte fra billett til bånd:

Vi anbefaler å ta turen innom oss ved fontenen i Badeparken for bytting av billett til bånd torsdag 23. juni fra kl. 14.00-19.00.  Dette gjør vi for å unngå kø i døra på festivalen. Hvis det ikke skulle passe kan du også bytte til bånd når du ankommer festivalområdet på fredag eller lørdag. NB! Det er personlig oppmøte og båndet må settes på når du henter det. 
 

Servering:

 


Texas Barbecue Cafe:

På festivalområdet serveres det nydelig mat fra Texas Barbecue Cafe. Her serveres barbecue fra vedfyrte ”smokers” akkurat slik det blir servert i Texas, som gir et fantastisk mørt resultat og som tar vare på miljøet vårt.

  • Pulled Pork on a Bun                       
  • Chopped Brisket on a Bun  
  • Mac n Cheese                       
  • Chili Sin Carne (vegetar)                
  • Chocolate Chip Cookie         

For mer info om Texas BBQ kan du klikke deg inn her:
www.texasbarbecuecafe.com

Sushi:

Drøbak-lokale Thai Thai & Sushi serverer nydelig sushi på festivalområdet.
 

Popcorn:

Popcornfabrikken sørger for tilstrekkelig med snacks gjennom festivaldagene.
 

Bar:

På festivalområdet blir det en hovedbar hvor det selges øl, vin og mineralvann. I tillegg til dette blir det også en egen vinbar hvor du kan nyte deilige bobler og en bedre rød- eller hvitvin.
 

Betalingsløsning:

På Drøbakfestivalen er det kontantfritt. Det vil dermed kun være mulig å betale med bankkort i utsalgene på festivalområdet.
 

Ledsagerbevis:

Gyldig ledsagerbevis og legitimasjon gir tilgang til Drøbakfestivalen sammen med bruker. Bruker kjøper billett på vanlig måte via Ticketmaster, 7-Eleven eller Narvesen.

 

Vi sees i Badeparken!