Jaa9 & OnklP til Drøbakfestivalen

Programmet til festivalen i Badeparken er dermed komplett

Helt siden midten av forrige tiår har rapduoen Jaa9 & OnklP vært blant landets mest populære og kritikerroste artister. Med megahits som «Kjendisparty», «Glir forbi» og «Partysvenske» samt en rekke bejublede albumutgivelser, har Lillehamringene opparbeidet seg en stor og trofast fanskare. 

Parallelt med deres suksess som duo har også OnklP sørget for å nå ut til en enda bredere del av befolkningen med sin deltagelse i TV2-suksessen «Hver gang vi møtes», og ikke minst sine eskapader med OnklP & De Fjerne Slektningene. 

Men nå er altså hiphop-Norges favorittduo tilbake i salen. Den nye, friske singelen «Jeg er» lover svært godt i forkant av deres kommende albumslipp til høsten. Og live er det alltid fest og deilige vibber når de to ringrevene Jaa9 & OnklP inntar en scene. 

“Vi har faktisk aldri spilt i Drøbak før! Det er jo nesten sånn at vi kan sette en tegnestift på hver eneste by i landet etter hvert. Men dette er altså vår Drøbak-debut. Så det gleder vi oss veldig til! Vi kommer med fullt band for ekstra trøkk, og det blir en del flunkende nye låter fra vårt kommende album,” sier Jaa9 & OnklP.

“Med Jaa9 & OnklP på plass er programmet til Drøbakfestivalen komplett. Vi føler det har blitt noe for enhver smak, og håper at folk er fornøyde. Badeparken er en helt fantastisk arena, som vi gleder oss til å pynte til en musikkfest man sent vil glemme!” oppsummerer festivalsjef Hans Petter Haaland.