Eva & The Heartmaker til Drøbakfestivalen

Ekteparet Eva Weel Skram og Thomas Stenersen har i en årrekke levert de deiligste popperler på en snor. Duoen, som møttes til bokstavelig talt søt musikk i 2005, kan være stolte av sine mange hits. Vi nevner i fleng: «Superhero», «Mr. Tokyo», «Gone In A Flash», «Signals» og «Joanna» er bare noen få vi kan trekke frem fra bandets flotte backkatalog. 

“Etter at Eva, Thomas og bandet har opptrådt både på Oscarsborg akustiske og på diverse andre sagnomsuste fester i Drøbak de siste årene, virker det som hele byen har forelsket seg i dette bandet og at kjærlighetsforholdet heldigvis går begge veier!” sier en strålende fornøyd festivalsjef Hans Petter Haaland.

Live har Eva & The Heartmaker alltid vært en attraksjon. Frontkvinne Eva Weel Skram har en nærmest magnetisk karisma, mens Stenersen leder an resten av bandet med stødig hånd. Livealbumet «Live At Rockefeller» fra 2014 er et godt sted å starte, dersom du ikke har vært så heldig å oppleve duoen i et rom fylt av feststemte mennesker før. 

”Eva har det siste året fått ekstra mye, og velfortjent oppmerksomhet etter at hun var med på TV2s Hver gang vi møtes. Det er et poporkester i knallform som kommer til badeparken i slutten av juni. Vi gleder oss” avslutter festivalsjefen.

Hold deg oppdatert i Facebook-eventet vårt HER