To artister klare for Drøbakfestivalen

Det er en sann glede å avsløre de to første artistene som er klare for Drøbakfestivalen 2017: Åge Aleksandersen og Mikhael Paskalev. Dette er to artister fra forskjellige generasjoner, men som begge har satt satt spor i norsk musikkhistorie.

Selve gudfaren i norsk rock, selveste Åge, som hele nasjonen er på fornavn med er kanskje den eneste artisten som kan skilte med å ha lagt turnéstart til fullstappet Royal Albert hall for deretter å ta turen til Kirkenes, Hammerfest, Vinstra og Kvål, som Åge gjorde sist han slapp plate.

”Jeg gleder meg stort til å spille på Drøbakfestivalen, og dette blir vår første konsert i Badeparken noensinne”, uttaler Åge.

Mikhael Paskalev tok ikke bare Norge med storm da han lansere singelen I Spy i 2013. Musikkvideoen der han danset i underbuksa i en homage til Tom Cruise, skaffet ham platekontrakter, fans og spillejobber over hele verden. Nå er han tilbake med ny single, Witness, som ikke står tilbake for tidligere bragder.

”En konsert med Åge Aleksandersen og Sambandet er alltid en opplevelse, og Mikhael Paskalev er en av de mest bemerkelsesverdige nye norske artistene vi har, så det skal ikke mangle på verken hits eller energi når disse to inntar Badeparken!” sier festivalsjef Hans Petter Haaland.

Lytt i Spotify HER

Billetter kjøper du HER