Sivert Høyem bekreftet til Drøbakfestivalen!

Den tidligere Madrugada-vokalisten har bygget en solid karriere både i og utenfor Norge ved å skrive fantastiske låter, stadig fornye seg, og ikke minst ved hjelp av sin særegne stemme, som er hans varemerke fremfor noe. 

“Sist gang jeg spilte i Drøbak var det på Oscarsborg i 2014. Jeg husker den konserten som et av høydepunktene den sommeren. Derfor gleder jeg meg spesielt til å spille på Drøbakfestivalen med bandet mitt”, uttaler Sivert. 

Festivalsjef Hans Petter Haaland er strålende fornøyd med å få Høyem til badeparken:

”Sivert Høyem er i toppform om dagen, og har solgt ut konserter i hele landet etter slippet av sitt forrige album. Ingen andre norske artister gjør det Høyem gjør. Det er en av våre aller fremste rockartister som kommer til Drøbakfestivalen.”

Legendariske Madrugada solgte flere hundre tusen album på 2000-tallet, og hadde en formidabel karriere med låter som ”The Kids Are On High Street”, ”Majesty”, ”Look Away Lucifer” og ”Lift Me”.  Suksessen fortsatte da Sivert Høyem i 2004 slapp sitt første soloalbum, og artisten har siden den gang gitt oss låter som ”Moon Landing”, ”Where Is My Moon” og ”Into The Sea”. I januar kom hans syvende album ”Lioness” med storslåtte ”Sleepwalking Man” som første single.

Vi gleder oss stort til å se Sivert og hans suverene band på scenen i hjertet av Drøbak til sommeren!

Disse artistene er sluppet til Drøbakfestivalen 2017:

Fredag 16. juni:

Åge Aleksandersen & Sambandet

Lørdag 17. juni:

Sivert Høyem

Mikhael Paskalev

 

Lytt i Spotify HER

KJØP BILLETTER HER