deLillos kommer til Drøbakfestivalen

Som en av de opprinnelige fire store i norsk rock er Lars Lillo-Stenberg og hans deLillos et poporkester de aller fleste i vårt langstrakte land har et forhold til. Bandet, som er kjent for låter som blant annet "Neste sommer", "Hjernen er alene" og "Suser avgårde alle mann" har holdt det gående helt siden 1984, og (heldigvis) sjelden vandret langt vekk fra hovedoppskriften: Et lett naivistisk tekstunivers, velklingende gitarer og, selvfølgelig, Lillo-Stenbergs svært så særegne vokal.

I 2014 slapp bandet sitt femtende album og «Rett Og Slett Livet» gikk rett inn på 1.plass på VG-lista Topp 40. Singelen med samme tittel, ble også deres mest spilte sang på radio på mange år. 

”deLillos spilte på første utgave av Oscarsborg akustiske, og hva er vel mer naturlig enn at de nå kommer tilbake til oss til første utgave av Drøbakfestivalen? deLillos og deres låtunivers kommer til å kle Badeparken vår en sommerdag perfekt!” sier festivalsjef Hans Petter Haaland.