Velkommen til Drøbakfestivalen 24. og 25. juni

Drøbakfestivalen arrangeres for første gang i Badeparken i Drøbak 24. og 25. juni 2016. Festivalen er en videreføring av Oscarsborg akustiske som har blitt arrangert i fire år på Oscarsborg festning, og vokst seg til å bli den største festivalen i Follo. 

Festivalsjef Hans Petter Haaland er storfornøyd, og gleder seg til å lage festival i badeparken i Drøbak:

«Når vi først skulle flytte fra Oscarsborg, var det kun ett område som var aktuelt for oss, nemlig idylliske badeparken i Drøbak. Jeg vil benytte anledningen til å takke politikerne i Frogn kommune som har gitt oss lov til å ha arrangementet vårt her», sier Haaland.

Folkefesten arrangeres, som Oscarsborg akustiske, den siste helga i juni. 

Haaland fortsetter:

«De siste fire årene har vi satt stor pris på å holde til på Oscarsborg, men har også opplevd alle utfordringene som er forbundet med å arrangere et såpass stort kulturarrangement på en øy. Nå gleder vi oss til å samarbeide enda mer med byen og vil gjøre vårt beste for å sette Drøbak på festivalkartet. Vi har gjennom fire år med festival på Oscarsborg fått veldig mange positive tilbakemeldinger fra det lokale næringslivet på de gode ringvirkningene en slik festival gir. Vi tror dette blir ytterligere forsterket med festivalen i Drøbak sentrum. Nå gleder vi oss til å lage en folkefest uten like i slutten av juni.», sier en strålende fornøyd festivalsjef.