Kings of Convenience og Kakkmaddafakka bekreftet til Drøbakfestivalen

Kings Of Convenience har helt siden debuten «Quiet Is The New Loud» (2001) vært et av Norges mest suksessrike og populære band. Deres lavmælte, men likevel store poplåter og vakre vokalharmonier har skaffet duoen mange fans verden over. 

Erlend Øye og Eirik Glambæk Bøe har både i Kings Of Convenience og utenfor moderskipet vist seg å være av sin generasjons aller ypperste låtskrivere og formidlere. Samarbeidsprosjekter med blant annet Röyksopp, og det svært sukessrike bandprosjektet The Whitest Boy Alive, er bare noen av de utenombandlige aktivitetene disse gutta kan føre opp på sine imponerende CVer.

“Vi har forsøkt å booke Kings Of Convenience hit i mange år, så at vi nå endelig har lykkes er utrolig deilig. Det er vanskelig å se for seg et mer passende band til å spille hos oss en vakker sommerkveld i Drøbak.”, sier festivalsjef Hans Petter Haaland. 

10 år har gått siden gutta i Kakkmaddafakka spilte sammen for første gang og bandet feiret nylig dette foran et utsolgt Rockefeller i Oslo. Deres fanskare er enorm, noe som har resultert i jevnlig turnévirksomhet fra i alt fra Tyskland til Sør-Amerika og Mexico. Det er rett og slett umulig å ikke la seg sjarmere av denne forfriskende galskapen fra Bergen.

”Kakkmaddafakka kommer til å spille fletta av Badeparken. Det finnes knapt et mer energisk liveband, og om du kjenner bandet fra før eller ikke, så garanterer jeg at dette blir en topp konsertopplevelse” sier en fornøyd festivalsjef.