Madcon og Raga Rockers bekreftet til Drøbakfestivalen

Med hits som "Beggin'", "Glow", "In My Head" og “Don´t Worry” har rapduoen Madcon sjarmert i både inn- og utland. Yosef og Tshawe har preget hitlistene i blant annet Storbritannia, Tyskland, Frankrike, Russland og Hellas for å nevne noen, og fikk en hel verden til å danse da de fremførte sin låt ”Glow” under Eurovision Song Contest i 2010. Madcon har vunnet hele seks Spellemannpriser og en World Music Award for musikken sin.

”Disse gutta trenger knapt noen introduksjon. Her blir det hitparade fra start til slutt” sier festivalsjef Hans Petter Haaland.

Som en av ”de fire store” satt Raga Rockers sammen med deLillos, Dumdum Boys og Jokke, på mange måter standarden for norsk rock. Bandet har gitt ut hele 17 album, i tillegg til ti album som vokalist Michael Krohn har gitt ut under andre navn. I 2013 hadde bandet 30-årsjubileum, og et samlet musikk-Norge hyllet bandet på en unik hyllestplate.  

“Når hele 100 norske artister bidrar på hyllestalbumet ditt, da har du lyktes! Det er en av norsk rocks virkelige storheter som skal stå på scenen i Badeparken i juni.”, sier en stolt festivalsjef Hans Petter Haaland.