Slik blir Drøbakfestivalen 2019

bakgrunn_01.jpg

Nå er det ikke lenge til Drøbakfestivalen arrangeres for 4. gang i Badeparken i sentrum av Drøbak. Aldri har vi solgt så mange billetter før festivalen, og alt ligger til rette for sommerens høydepunkt når det braker løs i Badeparken.

Her kommer all informasjonen du trenger for å få en fantastisk festivalhelg!

 

ARTISTER

Årets program på Drøbakfestivalen ligner i våre øyne ikke på noe vi har hatt før. Millioner av streams, folkekjære slagere, fremtidige stjerner og fremtidshåp. Drøbakfestivalen 2019 har i våre øyne alt. 

Lind+Nilsen+Fuentes+Holm tok atter en gang Norge med storm da de solgte ut Oslo Spektrum to ganger tidligere i år. Det er klart for et forrykende show når de kommer til Badeparken for å spille for oss. 

I tillegg er det ikke til å legge skjul på at Ina Wroldsen er en verdensstjerne. Låtskriveren som har skrevet tekster for blant annet Britney Spears, Shakira og Clean Bandit har på kort tid skapt seg selv en fantastisk karriere med millioner av streams og utallige konserter verden over de siste årene. 

At vi i tillegg kan nyte Di Derre, Kristian Kristensen og deLillos med Færderseilasen som bakteppe gjør ikke fredagen på årets festival noe dårligere. 

Etter at du har fått ristet av deg fredagens store dag kan du starte lørdagen på festivalområdet med fantastiske Eva Weel Skram, før årets vinner av artistkonkurransen Gulla står på scenen. Etter det byr vi på en fantastisk kvartett fra selveste UK – Sea Girls skal i år ut på en omfattende turne som blant annet inneholder Rock Werchter, TRNSMT i Glasgow og Kendal Calling. Lørdagen avsluttes på fantastisk vis når favorittene Lind+Nilsen+Fuentes+Holm spiller opp til allsang. 

OVERSIKT OVER PROGRAM MED TIDER FINNER DU HER

 
 

NYTT PÅ OMRÅDET

Vi ønsker å gjøre musikkfestivalen til noe mer enn kun konserter. Mellom konsertene kan du selvsagt nyte musikken fra DJUXXI som spiller på svaberget mens du ser seilbåtene glir forbi, eller du kan slå et slag minigolf oppe på knausen mens du nyter en bedre drink fra vår splitter nye drinkbar.

Audi kommer med utstillingsbil, og er du ekstra nysgerrig bør du møte opp til shuttlekjøringen i forkant av festivalen. 

 
IMG_5473-kopi.jpg
 

BILLETTSALG

Billettsalget har aldri gått bedre og vi kan med hånda på hjertet si det blir en forrykende fest i Badeparken. 

Responsen etter fjorårets festival var enorm, og early-bird billettene solgte ut på under 12 timer. Det vitner om et festivalpublikum som koste seg. 

Vi er derfor ikke bekymret for å si, her blir det stinn park og god stemning! 

KJØP BILLETT HER

 

BYTTE BILLETT TIL BÅND

Også i år vil det bli mulig å bytte billetten din til festivalbånd i forkant av festivalen. Vi anbefaler alle som har anledning til å ta turen til Badeparken og festivalinnslippet og gjøre dette, for å unngå kø i døra.

Det vil være mulig å bytte billett til bånd på følgende tidspunkter:

TORSDAG 13. juni fra 16:00 til 20:00

FREDAG 14. juni fra 13.00 til 15.30

Bytting av billett til bånd vil foregå ved inngangen til festivalen.

 

GRATIS TRANSPORT MED AUDI
E-TRON

I samarbeid med Audi Møller Bil Follo vil festivalgjestene våre få muligheten til å bli kjørt til festivalområdet i Audi sine splitter nye elbiler: Audi e-tron! 5 biler vil kjøre i shuttletrafikk i forkant av festivalen fra Heer, Dyrløkke og Sogsti og frakte deg trygt til Badeparken. Holdeplassene vil være svært synlige, med beachflag fra Audi Møller Bil Follo. Eksakte tidspunkter og møtepunkter vil komme nærmere festivalen, så her er det bare å følge med!

LES MER OM SAMARBEIDET VÅRT MED AUDI MØLLER BIL FOLLO

 
Image-5.jpg
 

MAT- TILBUDET

Fire fantastiske foodtrucks vil sørge for at ingen på Drøbakfestivalen går sultne hjem. Pølseriders serverer et bredt utvalg av saftlige burgere og pølser og Saal Foodtruck byr på deilige pizzaer, parmigiana og gnocchi med diverse tilbehør. The Barbecue Foodtruck gir deg deilig kyllingburgere, Pulled pork wrap og BBQ kyllingklubber, mens Moon Moon serverer deilige asiatiske retter. Håndverkerbakeriet stiller med varm kaffe og ferskt bakverk. Vi har også gluten- og laktosefrie alternativer. Du kan med andre ord trygt droppe middagen disse dagene!

 

ETTERFEST

Tradisjonen tro legger vi til rette for at festen kan fortsette, også etter at artistene har gått av scenen. I år fortsetter vi festen på Skipperstuen, kun 400 meter fra festivalområdet. Etter mange musikalske inntrykk er det deilig å kunne koble av og snakke om det du opplevde, uten å være redd for å være til bry for publikummerne rundt deg. Billetten koster kun 150 kr + avgift!

LES MER OM ETTERFESTEN OG KJØP BILLETTER

 
IMG_3536-Edit.jpg
 

TILLATT / IKKE TILLATT PÅ FESTIVAL- OMRDÅET

Det er veldig kjedelig å få beskjeden «den må du dessverre legge igjen utenfor» av vaktene når du er på vei til festival! Derfor gjør du lurt i å vite hva som er tillatt og ikke tillatt å ta med seg inn på Drøbakfestivalen.

La følgende ligge hjemme:

  • Profesjonelt foto-, video- og lydopptaksutstyr

  • Stoler, flasker og termoser

  • Dyr

  • Paraplyer og andre skarpe gjenstander

  • Våpen

  • Mat og drikke

  • Bannere og plakater

  • Brannfarlige materialer (engangsgriller, fyrverkeri m.m)

Alle gjester vil bli visitert ved inngangen og forbudte gjenstander blir konfiskert.

Det som derimot er lov til å ta med seg er godt humør, venner, regnjakke i tilfelle regn og store forventinger til en fantastisk festivalopplevelse!

 

LEDSAGER- ORDNING

Om du trenger å ha noen med deg for å oppleve Drøbakfestivalen er det tillatt å ha med seg ledsager. Gyldig ledsagerbevis og legitimasjon gir tilgang til Drøbakfestivalen, sammen med bruker.  

 

BETALINGS- LØSNING PÅ FESTIVALEN

På festivalområdet vil det være mulig å betale med vanlig betalingskort. Kontanter godtas dessverre ikke. På alle kassene våre vil det være mulig å «tæppe» slik at betalingen går ekstra fort. Om ditt bankkort har denne muligheten, setter vi stor pris på om det benytter deg av dette så ofte som mulig! På den måten unngår vi lange køer.

KJØP BILLETT HER

 

Om du trenger å ha noen med deg for å oppleve Drøbakfestivalen er det tillatt å ha med seg ledsager. Gyldig ledsagerbevis og legitimasjon gir tilgang til Drøbakfestivalen, sammen med bruker.  

Hans Petter Haaland