Sea Girls (UK) til Drøbakfestivalen 2019

Slipp_some_slipp6-01.png

Vi er stolte over å kunne fortelle at det fremadstormende, britiske bandet Sea Girls er klare for Drøbakfestivalen!

«Sea Girls er iferd med å bli et stort navn i UK. Med låter som «All I Want To Hear You Say», og «Call Me Out» er det nok bare et spørsmål om tid før de slår igjennom også internasjonalt. De er bekreftet til å spille de to gigantfestivalene Reading og Leeds. Og nå altså: Drøbakfestivalen», sier festivalsjef Hans Petter Haaland.

 

«Jeg fikk en enormt entusiastisk telefon fra bandets norske representant som akkurat hadde sett bandet overbevise på bransjefestivalen Eurosonic i Nederland. Etter litt frem og tilbake fikk vi satt dem til festivalen – og jeg tror det kan bli årets store overraskelse! Vi er enormt fornøyde med programmet i år, nå mangler vi bare den lokale artisten som vi i samarbeid med Amta er på leting – så er det bare å telle ned til midten av juni!» avslutter han.

Sea Girls

2019 ser ut til å bli året med stor «Å» for det britiske bandet Sea Girls. Etter utgivelsen av deres første singel «Call Me Out» i 2017 har trendsettere fra hele verden fått øynene opp før gruppa. Musikken deres har høstet lovord fra en rekke anerkjente musikkmagasiner som blant annet NME, Metro, Time Out og The Independent, og det hele toppet seg da BBC la dem til å listen «BBC Sound of 2019» med den korte, men svært beskrivende forklaringen: «helt absurd fengende».

Gruppa, bestående av Henry Camamile (vokal/gitar), Rory Young (gitar), Andrew Dawson (bass) og Oli Khan (trommer), har spilt for fulle hus over hele Storbritannia, til strålende mottakelser og høy allsang-faktor. Time Out beskriver en konsertopplevelse med Sea Girls slik: «Du bare synge for full hals, midt iblant en svett gjeng med fremmede». I år slipper bandet sitt debutalbum, og vi gleder oss stort til å vise denne energiske kvartetten frem til Drøbakfestivalens publikum. Kanskje blir de blant dine nye favoritter?

Lytt til Drøbakfestivalens lineup her!

Hans Petter Haaland