Eva Weel Skram inntar Badeparken!

Slipp5_some-01.png

Hele Norges Eva Weel Skram returnerer til Badeparken og Drøbakfestivalen

«Eva Weel Skram er en av landets mest folkekjære artister, og har de siste årene vært å se på de største TV-showene, konsertscene og festivalene over hele landet. Nylig spilte hun i Den Norske Opera & Ballett – en konsert som solgte ut fortere enn du kan si fornavnet hennes!» sier festivalsjef Hans Petter Haaland.

«Eva har vært med oss som en av de viktigste artistene siden vi startet opp Drøbakfestivalen, og har et spesielt hjerte for byen. For tre år siden sto hun på scenen hos oss, til strålende mottakelse fra publikum, og siden den gangen har hun gitt ut låt etter låt som har fått en viktig plass i det norske folks hjerter. Nå er hun endelig tilbake på Drøbaks fineste konsertarena, og vi gleder oss stort til å ta henne imot!» avslutter han. 

EVA WEEL SKRAM

Eva Weel Skram har truffet en nerve hos det norske folk, og har virkelig etablert seg som en av landets aller mest folkekjære artister. Nylig slapp hun sitt første album med norske tekster til strålende mottagelse, et album som allerede har solgt til gull.

Helt siden Eva begynte å synge på morsmålet etter deltagelsen i «Hver gang vi møtes», har det gått slag i slag for Sogndalsjenta, og høydepunktene fra de siste årene er mange.«Selmas Sang», som var temalåt i NRK-storsatsningen Snøfall, har på rekordtid etablert seg som en moderne juleklassiker. Evas historie om- og fremføring av den vakre låten «Berre la meg vær» på NRK Lindmo var gripende og personlig, og traff både programleder og seere rett i hjertet.

En konsert med Eva er, som albumet, smakfullt innpakket i vakre og harmoniske lydbilder, laget av Evas faste musikalske samarbeidspartner og ektemann, Thomas Stenersen.

Sammen har de spilt utsolgte konserter på mange av landets store scener som Operaen og Sentrum Scene i Oslo, Grieghallen i Bergen, Olavshallen i Trondheim. Dette, kombinert med utallige festivalspillinger over hele landet har skapt et trofast og bredt publikum, som vender tilbake for å se Skram og bandet hennes gang på gang.

Eva spiller lørdag 15. Juni på Drøbakfestivalen. 

Hans Petter Haaland