Lind+Nilsen+Fuentes+Holm til Drøbakfestivalen

Slipp_some_slipp-01.png

Vi er veldig stolte over å kunne avsløre at vi har sikret oss selveste Lind+Nilsen+Fuentes+Holm til Drøbakfestivalen!

«Etter at nyheten om gjenforeningen slo ned som en bombe, først i form av en herlig video på VG.no, etterfulgt av Senkveld-opptreden, solgte firkløveret ut to konserter i Oslo Spektrum på rekordtid. Allerede har mange tatt kontakt og ønsket seg disse gutta til festivalen vår, og endelig kan vi bekrefte at gjengen tar med seg gitarene sine og spiller i Badeparken, i hjertet av Drøbak, lørdag 15. juni. Dette blir en kveld for historiebøkene!» sier festivalsjef Hans Petter Haaland.

 

Lind+Nilsen+Fuentes+Holm 

Det musikalske samarbeidet mellom artistene Espen Lind, Kurt Nilsen, Alejandro Fuentes og Askil Holm har for alltid skrevet seg inn i nyere norsk musikkhistorie. Det hele startet med en legendarisk fremføring av Leonard Cohens «Halleljujah» på Skavlan i 2006, og ble etterfulgt av en omfattende Norges-turné, slipp av albumet Halleluja Live, prisen for Årets hit på Spellemann og 3 utsolgte Oslo Spektrum.

Da de i 2009 gjentok braksuksessen, solgte de mer enn 120.000 konsertbilletter og slapp albumet, Hallelujah Live Volume 2. Så det ble stille fra kvartetten.

Ryktene om gjenforening begynte for alvor å svirre tidligere denne måneden, og ble ytterligere forsterket da gjengen postet en video av alle medlemmene i sin egen versjon av «Carpool Karaoke» med den kryptiske teksten «2019 blir gøy!».

Responsen lot ikke vente på seg, og da det ble kjent at de skulle gjøre comeback i Oslo Spektrum ble billettene revet bort på rekordtid. Vi var ikke sene om å booke gjengen, som lover flere låter, større bredde, større produksjon og enda flere hits.

10 års pause er over. Gutta er tilbake!

Hans Petter Haaland