MF-H Accounting AS blir ny samarbeidspartner

Bjørn Birkeland.jpeg

MF-H Accounting AS er et lokalt regnskapskontor i Drøbak lokalisert på Husviksholmen i Drøbak. Selskapet ble stiftet i 2000 og de ansatte har lang fartstid i bransjen.

- Vårt hovedfokus er å levere effektive og kostnadsbesparende prosesserer innen regnskap og rådgivning for våre kunder. Ved bruk av våre løsninger bestemmer kunden selv sin involvering og engasjement i regnskapsprosessen. Vi krever at våre kunder er aktivt deltagende og vi jobber 100% digitalt. MF-H Accounting gjør jobben med å kontrollere og avstemme, sier daglig leder Morten Fischer-Hauge.

MF-H Accounting ser frem til samarbeidet med Drøbakfestivalen.

- Vi håper at samarbeidet med Drøbakfestivalen vil markedsføre oss på en god måte i lokalmiljø slik at vi kan bidra til at flere selskaper etablerer seg i Drøbak, samt vise at ansatte på et regnskapskontor også kan slå ut håret og digger Rock and Roll!

Festivalsjef Hans Petter Haaland er også svært fornøyd med den nye samarbeidsavtalen.

- For oss er det viktig med kvalitet i alle ledd, og vi føler oss trygge på at MF-H Accounting vil levere nettopp dette. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre brukervennligheten vår og å utvikle oss på digitale flater. Det er derfor svært gledelig å ha en partner som deler disse verdiene. Også er de lokale, det er viktig for oss. Vi ser frem til et godt samarbeid fremover! avslutter Haaland.

Les mer om vår nye partner på www.mf-h.no

Hans Petter Haaland