Ina Wroldsen og Di Derre er klare for Drøbakfestivalen

Det er en sann glede å ønske superstjerna Ina Wroldsen og folkefavorittene Di Derre velkommen til Drøbakfestivalen 2019.

slipp1_IG-01.jpg

«Det var mange som gledet seg til å se Di Derre i Drøbak i fjor, og skuffelsen var stor da de måtte avlyse konserten på grunn av sykdom. Nå er de endelig klare for å komme til Drøbak, og spiller fredag den 14. juni med Færderseilasen som bakteppe. En mer perfekt sommerkonsert skal du lete lenge etter,» sier festivalsjef Hans Petter Haaland.

 

«I tillegg er det bare å finne frem danseskoene, det er nemlig duket for hitparade når Ina Wroldsen inntar Badeparken. Ina Wroldsen har det meste: En utrolig stemme, tekster med substans og lekkert produserte poplåter. Vi tror hennes glamorøse og proffe liveshow vil passe perfekt for festivalpublikummet vårt.» avslutter Haaland.

 

Ina Wroldsen

 Få norske popartister har en like imponerende hit-katalog å vise til som Ina Wroldsen. Wroldsen har nytt stor suksess både som låtskriver for internasjonale giganter som Britney Spears, Shakira, Pussycat Dolls, One Direction, Clean Bandit og Demi Lovato, for å nevne noen.

Hennes egen internasjonale popstjernestatusen ble et faktum da hun tok det artistiske steget fra bakkvinne til frontfigur med egne låter som «Aliens», «Strongest», og «Lay It On Me», samt den gigantiske suksessen med singelen «How Deep Is Your Love», som hun skrev for Calvin Harris, som valgte å beholde hennes vokal på megahiten.

Wroldsen har mottatt utallige internasjonale priser og har vært nominert til både Brit Awards og Spellemannspriser.

De siste årene har Wroldsen også med stort hell etablert seg som en solid liveartist med et bredt og engasjert publikum, og vi gleder oss stort til å se henne på scenen på festivalen vår til sommeren.

 

Di Derre

slipp1_IG-02.jpg

Di Derre med Jo Nesbø i spissen, er for mange selve lyden av norsk 90-talls-pop. Bandet har vært en folkefavoritt i så mange år at de kan kalles en institusjon i norsk musikkliv.

Slagere som «Jenter» og «Rumba med Gunn (1-2-3)» har lokket frem allsang blant nordmenn i en årrekke, og ført til at bandet for alltid har skrevet seg inn i den norske sangboka.

Sommeren 2014 la bandet ut på sin første store turné på mange år. De spilte for utsolgte hus til jublende anmeldelser og satte stadig nye publikumsrekorder. I år feirer bandet 25-årsjubiluem med nytt album og en påfølgende jubileumsturné. Albumet Høyenhall har mottatt strålende kritikker, og singelen «Det Går Fint» har allerede etablert seg som en radiohit.

Bandets opprinnelige gitarist Knut Nesbø gikk bort i 2013 og Unni Wilhelmsen har tatt plass som bandets nye gitarist. Med seg har de også fått Lars Jones, som har spilt med Jo Nesbø i en årrekke. Bandet består i dag av Jo Nesbø (vokal, gitar), Magnus Larsen jr. (bass), Espen Stenhammer (trommer), Halvor Holter (keyboard), Unni Wihelmsen (gitar, vokal) og Lars Jones (gitar).

 

Meld deg på facebookeventet her.

 

 

Hans Petter Haaland