deLillos til Drøbakfestivalen 2019

DF19_Slipp2_some_insta.png

Et av landets viktigste pop- og rockband, deLillos, tar turen til Drøbakfestivalen i sommer.  

«delillos ønskes herved velkommen tilbake til Badeparken i Drøbak. Selve lyden av sommer, og en konsert vi gleder oss enormt til», sier festivalsjef Hans Petter Haaland.  

«Sist de spilte på festivalen fylte de opp hele sjappa alene, så ingen tvil om at vi her snakker om et band mange av vårt publikum har et veldig godt forhold til. Festivalen i 2019 tegner til å bli tidens festival i Drøbak, og vi gleder oss stort!» avslutter han.

deLillos

deLillos er et band som er kjent og kjært for de aller fleste her til lands.

Med klassikeralbum som «Hjernen er alene», «Neste sommer» og «Suser avgårde», har de for alltid skrevet seg inn i den norske sangboka.

Sammen med Raga Rockers, Dumdum Boys og Jokke & Valentinerne blir deLillos ofte omtalt som fire store i norske rock gjennom tidene.

Frontmann Lars Lillo Stenberg har i tillegg gjort seg bemerket både med egne låter og som deltager i TV-suksessen «Hver gang vi møtes».

deLillos har i 30 år vært et av landets viktigste pop- og rockband, og har klart kunststykket å holde seg både relevante og interessante. Da de feiret sitt 30-årsjubileum i 2015, feiret de med konserter over det ganske land og avsluttet med 10 dagers konsert i Oslo hvor de like godt framførte alle sine 240 utgitte låter live.

Siden sommeren 2016 har bandet utgitt tre album. “Peiling på seiling” og “La oss ble fri for all nostalgi" og «Sveve over byen med Kringkastingsorkesteret» som alle har blitt mottatt med strålende kritikker. 

Drøbakfestivalen finner sted i idylliske Badeparken i sentrum av Drøbak 14. og 15. juni 2019.

 

Hans Petter Haaland