SEA GIRLS

7072780d_Sea Girls_Band Image (HR).jpg

2019 ser ut til å bli året med stor «Å» for det britiske bandet Sea Girls. Etter utgivelsen av deres første singel «Call Me Out» i 2017 har trendsettere fra hele verden fått øynene opp før gruppa. Musikken deres har høstet lovord fra en rekke anerkjente musikkmagasiner som blant annet NME, Metro, Time Out og The Independent, og det hele toppet seg da BBC la dem til å listen «BBC Sound of 2019» med den korte, men svært beskrivende forklaringen: «helt absurd fengende».  

Gruppa, bestående av Henry Camamile (vokal/gitar), Rory Young (gitar), Andrew Dawson (bass) og Oli Khan (trommer), har spilt for fulle hus over hele Storbritannia, til strålende mottakelser og høy allsang-faktor. Time Out beskriver en konsertopplevelse med Sea Girls slik: «Du bare synge for full hals, midt iblant en svett gjeng med fremmede». I år slipper bandet sitt debutalbum, og vi gleder oss stort til å vise denne energiske kvartetten frem til Drøbakfestivalens publikum. Kanskje blir de blant dine nye favoritter?

Hør lyden av Drøbakfestivalen her.

Hans Petter Haaland