EVA WEEL SKRAM

evaweel.jpg

Eva Weel Skram har truffet en nerve hos det norske folk, og har virkelig etablert seg som en av landets aller mest folkekjære artister. Nylig slapp hun sitt første album med norske tekster til strålende mottagelse, et album som allerede har solgt til gull.

Helt siden Eva begynte å synge på morsmålet etter deltagelsen i «Hver gang vi møtes», har det gått slag i slag for Sogndalsjenta, og høydepunktene fra de siste årene er mange.«Selmas Sang», som var temalåt i NRK-storsatsningen Snøfall, har på rekordtid etablert seg som en moderne juleklassiker. Evas historie om- og fremføring av den vakre låten «Berre la meg vær» på NRK Lindmo var gripende og personlig, og traff både programleder og seere rett i hjertet.

En konsert med Eva er, som albumet, smakfullt innpakket i vakre og harmoniske lydbilder, laget av Evas faste musikalske samarbeidspartner og ektemann, Thomas Stenersen.

Sammen har de spilt utsolgte konserter på mange av landets store scener som Operaen og Sentrum Scene i Oslo, Grieghallen i Bergen, Olavshallen i Trondheim. Dette, kombinert med utallige festivalspillinger over hele landet har skapt et trofast og bredt publikum, som vender tilbake for å se Skram og bandet hennes gang på gang.

Eva spiller lørdag 15. Juni på Drøbakfestivalen. 


Hør lyden av Drøbakfestivalen her.

Hans Petter Haaland