KRISTIAN KRISTENSEN

kristian_kristensen_pernille_sandberg_14.jpg

Kristian Kristensen har etablert seg som en av de virkelig store stemmene og låtskriverne her til lands. Med en stemme så uttrykksfull og særpreget at det er nettopp slik han oftest beskrives; som han med stemmen.

Spellemann-nominert, The Voice semifinalist og vinner av både Urørt og Musikkforleggerprisen. Merittlista til Harstadværingen er mildt sagt imponerende. Han har spilt for et utsolgt Sentrum og Rockefeller (flere ganger), skrevet låter som har streamet til gull og reist land og strand rundt på turné til strålende mottakelse.      

Han henter inspirasjon i blant annet indie, folk, pop og elektronika og har skapt et helt eget musikalsk univers, noe låter som «Lyset» og «Kan du lære mæ?» er gode eksempler på.

Kristensen live er en opplevelse i seg selv, enten han stiller alene med kassegitar eller piano, i duoformat eller med fullt band i ryggen. Med nytt album rett rundt hjørnet, og ny musikk som slippes på løpende bånd i disse dager, kan publikum glede seg til en konsertopplevelse full av både nye og gamle perler.   

Kristian Kristensen spiller fredag 14. juni på Drøbakfestivalen. 

Hør lyden av Drøbakfestivalen her.

Hans Petter Haaland