INA WROLDSEN

InaWroldsen_2.jpg


Få norske popartister har en like imponerende hit-katalog å vise til som Ina Wroldsen. Wroldsen har nytt stor suksess både som låtskriver for internasjonale giganter som Britney Spears, Shakira, Pussycat Dolls, One Direction, Clean Bandit og Demi Lovato, for å nevne noen.

Hennes egen internasjonale popstjernestatusen ble et faktum da hun tok det artistiske steget fra bakkvinne til frontfigur med egne låter som «Aliens», «Strongest», og «Lay It On Me», samt den gigantiske suksessen med singelen «How Deep Is Your Love», som hun skrev for Calvin Harris, som valgte å beholde hennes vokal på megahiten.

Wroldsen har mottatt utallige internasjonale priser og har vært nominert til både Brit Awards og Spellemannspriser.

De siste årene har Wroldsen også med stort hell etablert seg som en solid liveartist med et bredt og engasjert publikum, og vi gleder oss stort til å se henne på scenen på festivalen vår til sommeren.

Hør lyden av Drøbakfestivalen her.

Hans Petter Haaland