FRIVILLIG 

Bar

I baren hjelper du til med å tappe og selge øl, vin, cider, brus osv. Her er det viktig å være positiv og i godt humør, men også kunne takle høyt tempo og til tider stress. 

 

Vakt: 

Den aller viktigste oppgaven som vakt er å sørge for at folk trives og føler seg trygge hos oss. Som frivilligvakt er du Drøbakfestivalens ansikt utad og du kan forvente en del spørsmål og henvendelser fra festivaldeltakerne.

 

StageHANDS:

Som Stagehands er du med på rigg på scenen både før og under konserter. Det er greit å ha en viss fysisk form, dvs ikke ha vond rygg og lignende når du har dette som arbeidsoppgave.

 

Rigg:

På rigg er du med på å gjøre festivalområdet klar til festivalstart. Dette innebærer bl.a. å bygge scene og barer, sette opp gjerder, skilt og telt. Etter festivalen skal det rigges ned igjen og pakkes for lagring. Du kan jobbe med rigg både før og/eller etter festivalen. 

 

Billett/innslipp: 

I innslippet hjelper du til med å skanne billetter og bytte fra billett til festivalbånd. Det kan til tider være hektisk og mye som skjer, men her blir alle som skal på festival møtt med et smil! 

 

MILJØ: 

Dette er en svært viktig avdeling som jobber med å holde festivalområdet pent og ryddig. Alle blir blide og glade når det er ryddig og rent. Her har man også stor frihet til å bevege seg rundt på festivalområdet mens jobben utføres. 

 

Catering: 

Jobber du med catering hjelper du med å gjøre i stand mat og drikke til alle som jobber på festivalen. En viktig oppgave som hjelper til at alle holder energinivået og humøret på topp! 

 

Gi oss gjerne beskjed på frivillig@drobakfestivalen.no om du har relevant erfaring fra før på ditt ønsket arbeidsområde.